User Tools

Site Tools


organisation:sakt:2013:main_sakt

Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

Both sides previous revision Previous revision
Next revision
Previous revision
organisation:sakt:2013:main_sakt [2014/01/28 23:31]
Thomas Meyer
organisation:sakt:2013:main_sakt [2017/08/22 10:30] (current)
Line 67: Line 67:
  
   * 8:30 - Registration   * 8:30 - Registration
-  * 9:00 - Keynote: [[http://​www.inf.unibz.it/​~artale/​|Alessandro Artale]] (1h)+  * 9:00 - Keynote: [[http://​www.inf.unibz.it/​~artale/​|Alessandro Artale]] (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Keynote1.pdf|Slides}}
   * The logic of updates, active rules, and triggers in databases ​   * The logic of updates, active rules, and triggers in databases ​
-    * 10:00 - Presentation by Group 3 (1h)+    * 10:00 - Presentation by Group 3 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group3b.pdf|Slides (part 1)}} {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group3a.pdf|Slides (part 2)}}
     * 11:00 - Coffee break     * 11:00 - Coffee break
-    * 11:30 - Presentation by Group 4 (1h) +    * 11:30 - Presentation by Group 4 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group4.pdf|Slides}} 
-    * 12:30 - Talk by local mentor - Matthias Thimm (30 min): "​Locking for Concurrent Transactions on Ontologies"​+    * 12:30 - Talk by local mentor - Matthias Thimm (30 min): "​Locking for Concurrent Transactions on Ontologies" ​{{:​organisation:​sakt:​2013:​Mentor3.pdf|Slides}}
     * 13:00 - Discussion led by local mentor - Matthias Thimm (30 min)     * 13:00 - Discussion led by local mentor - Matthias Thimm (30 min)
     * 13:30 - Lunch     * 13:30 - Lunch
Line 79: Line 79:
  
   * Ontology revisions, versioning, diffs, and non-monotonic aspects   * Ontology revisions, versioning, diffs, and non-monotonic aspects
-    * 14:30 - Presentation by Group 1 (1h) +    * 14:30 - Presentation by Group 1 (1h)  
-    * 15:30 - Presentation by Group 2 (1h)+    * 15:30 - Presentation by Group 2 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group2.pdf|Slides}}
     * 16:30 - Coffee break     * 16:30 - Coffee break
-    * 17:00 - Talk by local mentor - Renata Wassermann (30 min): "​Belief Revision in Description Logics"​+    * 17:00 - Talk by local mentor - Renata Wassermann (30 min): "​Belief Revision in Description Logics" ​{{:​organisation:​sakt:​2013:​Mentor5.pdf|Slides}}
     * 17:30 - Discussion led by local mentor - Renata Wassermann (30 min)     * 17:30 - Discussion led by local mentor - Renata Wassermann (30 min)
  
 === Thursday 30 January morning === === Thursday 30 January morning ===
  
-  * 9:00 - Keynote: [[http://​www.inf.unibz.it/​~calvanese/​|Diego Calvanese]] (1h) +  * 9:00 - Keynote: [[http://​www.inf.unibz.it/​~calvanese/​|Diego Calvanese]] (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Keynote2.pdf|Slides}} 
-  * Foundations and challenges in temporal and stream data +  * Foundations and challenges in temporal and stream data  
-    * 10:00 - Presentation by Group 5 (1h)+    * 10:00 - Presentation by Group 5 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group5.pdf|Slides}}
     * 11:00 - Coffee break     * 11:00 - Coffee break
-    * 11:30 - Presentation by Group 6 (1h) +    * 11:30 - Presentation by Group 6 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group6.pdf|Slides}} 
-    * 12:30 - Talk by local mentor - Liang Chang (30 min): "​Temporal Dynamic Description Logic"+    * 12:30 - Talk by local mentor - Liang Chang (30 min): "​Temporal Dynamic Description Logic" ​{{:​organisation:​sakt:​2013:​Mentor1.pdf|Slides}}
     * 13:00 - Discussion led by local mentor - Liang Chang (30 min)     * 13:00 - Discussion led by local mentor - Liang Chang (30 min)
     * 13:30 - Lunch     * 13:30 - Lunch
Line 99: Line 99:
  
   * Actions representation and reasoning in ontology languages   * Actions representation and reasoning in ontology languages
-    * 14:30 - Presentation by Group 9 (1h) +    * 14:30 - Presentation by Group 9 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group9.pdf|Slides}} 
-    * 15:30 - Presentation by Group 10 (1h)+    * 15:30 - Presentation by Group 10 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group10.pdf|Slides}}
     * 16:30 - Coffee break     * 16:30 - Coffee break
-    * 17:00 - Talk by local mentor - Ivan Varzinczak (30 min): "​Multifarious Uncertainty in Ontologies: Where we are and where we might go"+    * 17:00 - Talk by local mentor - Ivan Varzinczak (30 min): "​Multifarious Uncertainty in Ontologies: Where we are and where we might go" ​{{:​organisation:​sakt:​2013:​Mentor4.pdf|Slides}}
     * 17:30 - Discussion led by local mentor - Ivan Varzinczak (30 min)     * 17:30 - Discussion led by local mentor - Ivan Varzinczak (30 min)
  
Line 108: Line 108:
  
   * Modelling and reasoning with business processes and workflows ​   * Modelling and reasoning with business processes and workflows ​
-    * 9:00 - Presentation by Group 7 (1h) +    * 9:00 - Presentation by Group 7 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group7.pdf|Slides}} 
-    * 10:00 - Presentation by Group 8 (1h)+    * 10:00 - Presentation by Group 8 (1h) {{:​organisation:​sakt:​2013:​Group8.pdf|Slides}}
     * 11:00 - Coffee break     * 11:00 - Coffee break
-    * 11:30 - Talk by local mentor - Daniele Theseider Dupré (30 min)+    * 11:30 - Talk by local mentor - Daniele Theseider Dupré (30 min): "​Compliance Verification of Business Processes with (Constraint) Answer Set Programming"​ {{:​organisation:​sakt:​2013:​Mentor2.pdf|Slides}}
     * 12:00 - Discussion led by local mentor - Daniele Theseider Dupré (30 min)     * 12:00 - Discussion led by local mentor - Daniele Theseider Dupré (30 min)
   * 12:30 - General discussion and wrapup (1 h)   * 12:30 - General discussion and wrapup (1 h)
Line 203: Line 203:
  
 === 8. Modelling and reasoning with business processes and workflows (mentor: Bernardo Cuenca Grau) === === 8. Modelling and reasoning with business processes and workflows (mentor: Bernardo Cuenca Grau) ===
 +(winner of the best student group award)
  
 +{{:​organisation:​sakt:​2013:​award2.jpg?​200 |}}
 +{{:​organisation:​sakt:​2013:​best-award.png?​nolink&​100 |}}
   * ✔ Nahid Mahbub, <​nahid@fbk.eu>​   * ✔ Nahid Mahbub, <​nahid@fbk.eu>​
   * ✔ Robert Muthuri, <​muthuri.r@gmail.com>​   * ✔ Robert Muthuri, <​muthuri.r@gmail.com>​
Line 236: Line 239:
   * Franz Baader, Carsten Lutz, Maja Milicic, Ulrike Sattler, Frank Wolter: Integrating Description Logics and Action Formalisms: First Results. AAAI 2005: 572-577. {{:​organisation:​sakt:​2013:​19.pdf|PDF}}   * Franz Baader, Carsten Lutz, Maja Milicic, Ulrike Sattler, Frank Wolter: Integrating Description Logics and Action Formalisms: First Results. AAAI 2005: 572-577. {{:​organisation:​sakt:​2013:​19.pdf|PDF}}
   * Hongkai Liu, Carsten Lutz, Maja Milicic, Frank Wolter: Updating Description Logic ABoxes. KR 2006: 46-56. {{:​organisation:​sakt:​2013:​20.pdf|PDF}}   * Hongkai Liu, Carsten Lutz, Maja Milicic, Frank Wolter: Updating Description Logic ABoxes. KR 2006: 46-56. {{:​organisation:​sakt:​2013:​20.pdf|PDF}}
 +
 +===== Pictures =====
 +
 +(if you have any other picture, please send them to Ivan)
 +
 +{{gallery>​organisation:​sakt:​2013}}
organisation/sakt/2013/main_sakt.1390948294.txt.gz · Last modified: 2017/08/22 10:30 (external edit)